Capida Rabatkode ➜ 10% rabat hver gang!

Rabatkode No Expires
Denne unikke rabatkode sikrer dig 10% rabat

Capida ➜ Få 10% rabat

Tilbud No Expires
Du får nu 10% rabat på hele din ordre, når...Læs mere

Du får nu 10% rabat på hele din ordre, når du samtidig tilmelder dig Capidas nyhedsbrev.

Gælder alle første gangs købende der tilmelder sig Capida’s nyhedsmail. Mindre

Vis rabat
100% Success

Benyt en Capida rabatkode & Shop med rabat

En Capida rabatkode kan betale sig, hvis du leder efter ny skærm til din telefon eller har brug for et nyt cover. Er du typen, der ofte mister din oplader til din iPhone eller har svært ved at passe på din telefon i byen. Så kan en rabatkode til Capida hjælpe dig på vej. Gennem et stort sortiment kan du finde lige det tilbehør til mobiler og tablets, der passer lige netop dit prisniveau.

Med en Capida rabatkode kan du også finde den perfekte gave til din kæreste, ven eller familie. Mangler du eller din nærmeste et par høretelefoner i bussen på vej til arbejde. Eller et lækkert læderbetrukket iPhone cover eller en selfiestang til en ferie syd på? Så kan en Capida rabatkode give dig en god pris, der altid matcher dine behov.

Udover mobilen og tabletten, så kan Capida rabat give dig adgang til powerbanks, telefonholdere med sugekop til bilen, smarte USB-stik, højtalere med lækker lyd og andre gennemtænkte gadgets, der gør hverdagen lettere.

Benyt en Capida rabatkode & Shop med rabat

Opnå den størst mulige Capida rabat

Det er altid dejligt at spare penge når man shopper, vi har derfor her skrevet hvordan man kan opnå den størst mulige Capida rabat. Det er altid en rigtig god ide at kigge forbi vores rabatkodeside, vores rabatkode Capida er altid 100% opdateret. Så i stedet for at søge helt vildt rundt på nettet efter en god Capida rabatkode, kan du nøjes med blot at kigge på vores rabatkodeside.

Du kan også altid få stor Capida rabat ved at købe varer på tilbud, der er altid rigtig mange varer på tilbud og du kan derfor spare rigtig mange penge. Du har også mulighed for at få fri fragt ved hjælp af vores Capida rabatkode, og derved opnå Capida rabat.

Opnå den størst mulige Capida rabat

Køb tilbehør til alle dine enheder hos Capida

Capida forhander mobil tilbehør, ipad & tablet tilbehør og ikke mindst PC/MAC tilbehør.

Mobil tilbehør

Du finder mobil tilbehør til nærmest alle tænklige mærker, naturligvis de mest kendte som iPhone, Huawei, HTC, SAMSUNG, SONY, Microsoft. Du kan eksempelvis købe covers, oplader/kabler, højtalere, panserglas, høretelefoner, touch pen, powerbanks og meget meget mere. Alt sammen med stor Capida Rabat, ved at benytte vores Capida rabatkode.

Ipad og tablet tilbehør

Ipad og tablet tilbehør er noget som du finder rigtig meget af hos Capida, du kan eksempelvis købe tilbehør til naturligvis ipad’s men også til tablets fra SAMSUNG, SONY, Huawei, Lenovo, ACER, ASUS. Du kan købe super lækkert udstyr som eksempelvis cover, panserglas, oplader/kabel, beskyttelsesfilm, højtalere, høretelefoner, tastatur. Så står du og mangler nyt tilbehør til din Ipad eller tablet? Ja så er det bare med at slå til for lige nu kan du med vores rabatkode til Capida spare mange penge.

Computer tilbehør hos Capida

Find tilbehør til samtlige mac computere hos Capida, hvad med et nyt cover, eller en ny oplader? hvis det er nået du mangler, så er det bare med at kigge forbi Capida og købe det for lige nu kan du få Capida rabat med vores rabatkode til Capida. Du finder naturligvis også tilbehør til computer fra andre mærker hvad med en taske til din bærbar computer? det kan være at du lige har købt en ny computer fra Acer så ville det være rat med en taske for at beskytte den.

Sådan benytter du vores Capida rabatkode

Det er ret simpelt at benytte en Capida rabatkode fra vores rabatkodeside. Start med at finde den eller de rabatkupon Capida som du ønsker at benytte. Klik nu på den Capida rabatkode som du har fundet, du vil nu få oplyst en kode hvis dette er nødvendigt for at få rabatten. Kopier koden og klik på det nye vindue med Capida’s hjemmeside som åbnede da du klikkede på rabatkoden. Nu finder du de varer som du gerne vil købe med Capida rabat og tilføjer dem til din indkøbskurv. Indsæt nu koden ved bestilling og rabatten vil automatisk blive fratrukket det samlet beløb. Tillykke du har nu sparet penge med en Capida rabatkode.

Sådan benytter du vores Capida rabatkode

Capida Prisgaranti

Hos Capida får du prismatch på alle varer på hele shoppen, du kan eksempelvis købe tilbehør til din mobil eller computer med prisgaranti. Men også smartwatch og en aktivitetsmåler, alt dette kan du købe med prismatch. Samtidig kan du naturligvis benytte en Capida rabatkode.

Anmeldelser af Capida på Trustpilot

Capida har af deres kunder fået tildelt 9,4 stjerner ud af 10 dette giver dem bedømmelsen fremragende. Hvilket er den absolut bedste bedømmelse man over hovedet kan få, du kan derfor trygt handle hos Capida. Du kan læse alle de mange positive kundeanmeldelser på Trustpilot du har naturligvis også mulighed for selv at skrive en kunde anmeldelse, omkring din oplevelse med Capida for at hjælpe andre brugere.

Capida Kundeservice

Capida har en glimrende kundeservice, de sidder klar til at besvare dit opkald alle hverdage Mandag til fredag fra kl. 09.00 – 13.00 på telefon +45 71 747 081 så har du et spørgsmål så hold dig ikke tilbage men tag kontakt til Capida’s dygtige kundeservice.

Kontakt Capida via:

Telefon: +45 71 747 081
E-mail: info@capida.dk

Capida’s Adresse:

Løkkensvej 126
9800 Hjørring

Officielle hjemmeside: Capida.dk