Mofibo ➜ Prøv Mofibo Gratis i 30 Dage

Tilbud No Expires
Prøv Mofibo Gratis i 30 Dage.
Vis rabat
100% Success

Spar penge benyt vores Mofibo rabatkode

Med vores Mofibo rabatkode kan du få et prøveabonnement i 2 måneder for 0 kr. Ved at benytte en af vores Mofibo rabatkoder kan du spare penge på dit abonnement. Normal prisen er 129,- pr. måned. Men med en af vores Mofibo rabatkoder får du de første 14 dage for 0 kr. Dette sikre dig en besparelse på 50% den første måned. Så husk altid at benytte en Mofibo rabatkode inden du opretter dig hos Mofibo.

Prøv Mofibo helt gratis

Mofibo har et helt fantastisk tilbud til alle nye kunder. Du får nemlig de første 14 dage gratis, her har du mulighed for at se om Mofibo skulle være noget for dig. Hvis du efter de 14 dage er tilfreds med deres tjeneste og de tusindvis af lydbøger og e-bøger som tjenesten bl.a. indholder. Vil dit Mofibo abonnement blot fortsætte til 129,- pr. måned du vil fortsat have adgang til de samme bøger. Alt vil være som tidligere nu koster det blot et fast lavt beløb hver måned.

Mofibo rabatkode 14 dage gratis

Med vores Mofibo rabatkode, kan du få et prøveabonnement i 14 dage for 0 kr. Du får ubegrænset adgang til mere end 45.000 bøger hvor og når du ønsker. Tag eksempelvis Mofibo med på ferien, eller med i bussen på vej til arbejde. Ja der er ingen begrænsninger, faktisk giver Mofibo dig friheden til selv at bestemme. Du kan også benytte vores rabatkode gratis oprettelse samtidig, denne rabatkode sparer dig 65 kr. når du opretter dit abonnement hos Mofibo.

Fordele ved Mofibo

Frihed hos Mofibo
Friheden for man at fornemme når man opretter abonnement hos Mofibo. Du har nemlig ubegrænset frihed til at vælge mellem alle bøger på Mofibo appen. Du skal ikke først beslutte om du vil købe eller leje en bog. Hos Mofibo kan du lytte eller læse alle bøger for et fast lavt beløb om måneden. Du kan derfor læse lige så mange bøger som du har løst til. Du kan gøre det hvor du har lyst til det. For med Mofibo ved hånden kan du læse bøger om du er rejst om på den anden side af jorden. Eller sidder hjemme i stuen. Du har friheden til frit at vælge hvilke genre du vil læse og hvilke forfatter du vil læse bøger skrevet af.

Top moderne app
Mofibo har naturligvis en topmoderne, brugervenlig og lækker app. Som giver en god og afslappet oplevelse, du kan i app’en nemt søge blandt tusindvis af bøger. Se din statistik i forhold til antal timer du har læst i hver enkelt bog og hvor mange sider du sammenlagt har læst. Appen er toptunet og meget brugervenlig og simpel du kan nemt finde rund og uden problemer læse eller lytte til de bøger som du ønsker.

Læs og lyt offline
Ved at downloade Mofibo’s app kan du ved et enkelt klik. Tilføje de bøger du ønsker til en liste kaldet “min læseliste” Alle bøger på denne liste kan du lytte eller læse når du ønsker. Er fuldstændig offline og ikke har forbindelse til hverken data eller internet af nogen art er dette ej heller et problem. Det betyder at dine gemte bøger kan du finde frem hvor som helst i hele verden, og når du ønsker det. Med vores Mofibo rabatkode kan du endda gøre det billigere.

Hvad er Mofibo?

Mofibo er et bog abonnement til alle dine mobile enheder, Du kan vælge mellem tusindevis af lyd og e bøger. Hos Mofibo finder du bøger indenfor alverdens changere, til en fast lav månedlig pris. Der er ingen binding, på dit abonnement og du kan altid opsige det. Du kan lytte og læse på din tablet og smartphone, hvor du vil og når du vil. Lyt eller læs eksempelvis i hjemmet, på farten eller hvor du ønsker. Du kan hos Mofibo endda læse og lytte til din ynglings bog helt uden internet. Find let inspiration til nye bøger, og del eventuelt en bog du godt kan lide med venner og andre læsere. Prøv Mofibo helt gratis i dag ved at benytte vores rabatkode, lige nu kan du prøve Mofibo gratis i 14 dage. Download appen og find din næste bog. Se også videoen neden for som fint viser og fortæller hvad Mofibo er.

Kom godt i gang med Mofibo

Download Mofibo direkte til din smartphone eller tablet, hurtigt og enkelt. du er nu allerede rigtig godt i gang, her kan du nemlig læse eller lytte til lige det du har lyst til. Du kan gøre det hvor som helst, uanset om du er ude at rejse eller ligger hjemme på sofaen. Ja faktisk behøver du slet ingen internet for at lytte eller læse bøger på Mofibo appen. Du kan vælge mellem tusindvis af spændende titler, læs de nyeste historier eller de gamle klassikere. Du kan læse bøger skrevet af de store forfattere, eller bøger skrevet til små børn. Hos Mofibo er der bøger til alle, uanset hvilke genre eller forfatter du ønsker at læse. Det er nemt at komme igang, du kan nemt og hurtigt oprette dig på mofibo.com derefter skal du blot downloade deres app. Du kan være igang med at læse efter få minutter, lige nu får du de første 14 dage gratis ved at benytte vores Mofibo rabatkode derefter koster det dig kun 129,- pr. måned. Du kan altid let afmelde dit abonnement, hvis du skulle have lyst til dette.

Ubegrænset ferielæsning med Mofibo

Husk at tage Mofibo med på ferien, for at få ubegrænset læseoplevelser lige ved hånden. Du kan lytte til lydbøger eller læse e-bøger på din smartphone eller tablet med Mofibo, uanset hvor du tager hen på ferie. Nyd en god bog mens du soler dig på stranden i din ny SACKit hængekøje, eller opdag en helt ny favorit på vandreturen, eller måske en da’ finde en rigtig god bog til ferien i sommerhuset. Hos Mofibo er der noget for en hver smag, lige nu kan du tage Mofibo med på ferien for 0,- de første 14 dage, ved blot at benytte vores Mofibo rabatkode. Du kan læse eller lytte så meget du vil uanset om du rejser om på den anden side af jorden eller tager i summerhus ved vesterhavet. Opret dig i dag på Mofibo og få de første 14 dage helt gratis.

Med Mofibo får du ubegrænset adgang til tusindvis af lydbøger og e-bøger

Mofibo giver dig adgang til tusindvis af lydbøger og e-bøger på smartphone og tablet. Du kan lytte og læse hvor og når det passer dig, læs eksempelvis på en cafe eller lyt til en god bog i bussen på vej til arbejde, du kan også nyde en bog hjemme i stuen til en kop kaffe om aftenen. Læs og lyt ubegrænset hos Mofibo for kun 129,- pr. måned, husk at bruge vores rabatkode til Mofibo og få de første 14 dage gratis. Med Mofibo har du altid adgang til de bedste bøger. Så afslut dagen med oplæsning fra en god bog i den splinter nye seng fra Bedre Nætter.

Læs eksempelvis en af disse bøger på Mofibo

Krigsturisten – Jesper Bugge Kold

Denne fantastiske, danske roman, “krigsturisten” er en spændende bog som beskriver jagten på spænding i livet. Bogen er fyldt med intense beskrivelser af hvordan det er at befinde sig helt tæt på flygtningelejre og krig. Ved at læse denne fremragende bog får man blandt andet et troværdigt billede af, hvad der sker i nogle af verdens brændpunkter og hvordan det påvirker de personer som befinder sig der. Bogen sætter også utrolig frygtløst og ærligt ord på hvad der sker inde i hovedet på en mand i krise.

Gymnasielæreren Niels på 43 somre, keder sig, han er blevet ramt af midtlivskrisen. Torsdag er ligesom tirsdag bare med o” og hverdagen med kone og børn er blevet kedeligt. Han længtes efter sin ungdom og sin frihed. Han kontakter derfor hans gamle ven, Michael, der er krigsfotograf og rejser til nogle af verdens brændpunkter. Michael tilbyder Niels at komme med til Beirut dette bliver deres første men bestemt ikke sidste tur.

Sommerfuglen og stormen – Walter Lucius

Dette er en barsk og original thriller med en handlekraftig og hårdtslående kvindelig hovedperson i form af journalisten Farah Hafez. Dette er første bind af en trilogi som allerede har fået international succes. Anmelderne har udtalt sig at forfatteren Walter Lucius er Hollands svar på Stieg Larsson.

Farah Hafez begynder sammen med kollegaen Paul Chapelle at undersøge sagen om en mishandlet lille dreng. Dette fører dem på sporet af et internationalt forbrydernetværk med politiske tråde. Dette fører dem fra Kabul over Johannesburg og Amsterdam til et terrorramt Moskva.

Sommerfuglen og stormen er en hæsblæsende thriller, som også smukt runder fortællingen om forrådte idealer og om at miste dem man elsker. Temaerne i denne bog er korruption, prostitution, politiske spil og grådighed.

Et tysk liv – Thore D. Hansen, Brunhilde Pomsel

Bogen “et tysk liv” er 103-årige Brunhilde Pomsel fortælling om livet som privilegeret, politisk ureflekteret tysker inden og under krigen. Da hun i 1942 blev sekretær for Tysklands frygtede propagandaminister Joseph Goebbels. Det var ikke fordi hun var glødene nazist, at hun fik jobbet. Men fordi at hun var pligtopfyldende.

Pomsel var medløber, dette vedkender hun også selv, men hun nægter sig skyldig: ”Hvis jeg er skyldig, så er alle tyskere skyldige.” Nazisternes uhyrligheder og fulde omfang stod først rigtig klart for hende efter krigen. Gennem hendes lange livshistorie og åbenhjertighed, konfronteres vi med spørgsmål som også er relevante den dag i dag.

Gratis Abonnement

Husk at du altid kan få Mofibo gratis i 14 dage med vores Mofibo rabatkode, er du medlem af Fitness World kan du få Mofibo gratis i hele 2 måneder. Du kan i denne periode bruge Mofibo som havde du betalt fuldpris dit prøveabonnement slutter automatisk når det udløber og det “rigtige” abonnement til 129,- pr. måned starter nu.

Bliv venner med Mofibo på sociale medier

Hold dig opdateret omkring de nyeste bøger som tilføjes til Mofibo appen, samt varme anbefalinger på de bedste bøger netop nu. Alt dette og meget mere kan du blive opdateret omkring ved at følge Mofibo på sociale medier Facebook, Twitter & Google+

Giv et Mofibo abonnement i gave

Aldrig har det været så ledt som nu at give den helt rigtig bog som gave, du kan nemlig nu give et Mofibo abonnement som gave i henholdvis 3, 6 eller 12 måneder. Giv Mofibo og dermed et stort udvalg af bøger til en du holder af.

Meget mere end bare en bogbutik

Mofibo har taget skridt videre og er ikke “blot” en bogbutik som man kender dem fra de gode gamle dage. Nej Mofibo er meget mere end dette, de vender bog industrien på hoved og har gjort det muligt af man kan læse flere tusinde bøger for et lille beløb om måneden. Man kan læse bøgerne hvor som helst og man kan læse lige så meget som man over hovedet kan nå. Mofibo opdatere flere gange om måneden med aktuelt inden for bogverdenen. Du kan let følge med på sociale medier Facebook, Twitter og Google+ Her opdateres du med boganbefalinger, helt nye bog udgivelser, og meget meget mere.

Opsigelse af Mofibo abonnement – Det tager kun 1 minut!

Ønsker du ikke længere at have et abonnement hos Mofibo kan du meget hurtigt opsige dit abonnement. Læs her hvordan du afmelder dit abonnement hos Mofibo på 1 minut. Start med at gå ind på mofibo’s hjemmeside, tryk herefter på selvbetjening øverst i højre hjørne. Indtast din kontooplysninger for at login, tryk nu på abonnement lige under antal læste bøger. Når du har trykket på abonnement ruller du ned i bunden på den nye side, her står der abonnementopsigelse. Tryk på “her” og du vil blive sendt ind til en ny side hvor du trykker på “fortsæt opsigelse” nederst i højre hjørne. Du bliver nu bedt om at vælge en grund til at du vil opsige dit abonnement, vælg den du syntes passer bedst og tryk opsig abonnement. Du er nu endeligt opsagt, og kan se hvilke dag din adgang til Mofibo vil blive lukket. Du kan til en hvertid genaktivere dit abonnement hvis du skulle gå hen at fortryde.

Tag Mofibo med på sommerferie

Tag Mofibo med på sommerferie, hvad end i har planer om at rejse til sydens sol eller tage i sommerhus et lækkert sted i Danmark. Mofibo giver dig ubegrænset adgang til lydbøger og e-bøger for at fast lavt beløb hver måned. Du kan derfor nyde sommeren og det gode eller dårlige vejr med fantastiske bøger i formatet lydbøger eller e-bøger. Med vores Mofibo rabatkode kan du lige nu få de første 14 dage for 0,- Du kan eksempelvis sætte Astrid Lindgren’s bedste historier i bilradioen på vej til Sverige. Eller ligge ved stranden og lytte til lydbogen “En Anden Gren” Du kan frit vælge mellem mere en 45.000 bøger, du er derfor altid sikret god underholding på din ferie. Uanset om solen skinner eller om regnen falder fra en grå, sort himmel.

Læs gratis e-bøger og lyt til gratis lydbøger hos Mofibo i dag

Hos Mofibo finder du et stort udvalg af gratis lydbøger og e-bøger ved at benytte vores Mofibo rabatkode. Du før med vores rabatkode til Mofibo nemlig adgang til tusindvis af lydbøger og e-bøger. Du kan lytte og læse bøger hvor og hvornår du vil, uanset om du har internet eller ej. Dette giver dig en dejlig frihed, at du ikke skal tænke på hvilke bøger du skal tage med på eksempelvis ferie og om du overhovedet har plads til alle de bøger som du gerne vil have med. For med Mofibo’s app kan du læse alle de bøger som du har lyst til uanset hvor du befinder dig, på denne dejlige jord.

Mest populære bøger hos Mofibo
  1. Det Andet Ansigt – Mari Jungstedt
    En fantastisk bog “Det andet ansigt” er lige nu den mest populære bog hos Mofibo. Bogen omhandler stilheden umiddelbart før, stormen af turister rammer Gotlands idylliske kystbyer. Mange af feriegæsterne vil valfarte hen til det populære Ljugarn, dette er et lille sted som i generationer var blevet anset som paradiset på Gotland. Men midt i alt idyllen findes den kendte kunstner Henrik Dahlman myrdet i sit sommerhus. i husets soveværelse ligger han myrdet, fastspændt til sengen med håndjern.
  2. Den der lever stille – Leonora Christina Skov
    Da Leonora’s mor dør, beslutter hun at skrive historien om sig selv og sit liv. Historien om den ensomme Christina, som vokser op i et rød parcelhus i Helsinge. Med drømmen om at blive elsket af sin mor og ikke gøre hendes far vred, gør hun alt hvad hun kan for at få top karakterer og opføre sig almindeligt. Den unge litteraturstuderende, flytter til København for at genskabe sig selv som forfatteren Leonora. I København Forelsker hun sig i en kvindelig præst til hendes forældres rædsel. Leonoras far siger: ”Når du ligger i rendestenen, skal du nok komme hjem” men så tager Leonoras raseri og livslyst over. Dette er en fantastisk fortælling om at den der lever stille er en stærk fortælling, om at miste det hele og finde sig selv. At håbe på en forklaring og kæmpe for sin mors kærlighed langt ind i døden.
  3. De otte bjerge – Paolo Cognetti
    Pietro er opvokset i Milano, Bruno er vokset op ved foden af Monte Rosa. Da Pietros forældre lejer et lille skønt hus i bjergbyen Grana, mødes drengene for første gang. Langsomt og næsten uden at kommunikerer, får de sig et stærkt venskab. Bjergenes vilde terræn, vækker relationerne og eksistensen hos de to drenge. Dette er en fantastisk dannelses roman om venskab mellem drenge.
Historien om Mofibo

Mofibo startede i Danmark, da Morten Strunge som tideligere er kendt for at starte teleselskabet Onfone, som han i år 2011 solgte til Danmarks største teleselskab TDC. Morten Strunge fik ideen til Mofibo da han selv har en forkærlighed for bøger og kunne se at der manglede en lignende bogtjeneste i Danmark.

Mofibo blev lanceret i år 2013 med e-bøger og senere i år 2015 også med lydbøger. Mofibo sammenarbejder med flere hundrede forlag vedren over. Dette betyder at der hver dag kommer nye bøger ind på tjenesten, som både er danske, svenske og engelske bøger. Mofibo skriver at deres vigtigste opgave er at skabe en nem og intuitiv app, der skal gøre bøger mere tilgængelige for alle.

Mofibo kan give dig mere værdifuldt indhold i din hverdag, lige nu kan du med vores Mofibo rabatkode få de første 14 dage gratis. Hvis du er medlem af Fitness World kan du få hele 2 måneder gratis med vores eksklusive Mofibo rabatkode.

Favoritbøgerne lige ved hånden

Fyld din smartphone eller tablet op med dine favoritbøger ved at downloade Mofibo, kan du fylde bogreolen op med dine ynglings bøger. Fyld læselisten op med nye spændende bøger, så du altid har en god bog at læse eller lytte til. Du kan også læse andre brugers anmeldelser af de mange tusind forskellige lydbøger og e-bøger. Du har også mulighed for at læse de mere professionelle anmeldelser, som Mofibo indsamler fra forskellige medier. Mofibo anbefaler dig nye bøger ud fra dine interesser, lige så snart du har færdiggjort din første bog. Følg med i hvor mange timer du har brugt på bøgerne og hvor mange sider du har læst tilsammen. Alt dette kan du finde under din profil i appen.

Adresse:

Mofibo Books ApS
CVR-nr. 35228691
Vester Farimagsgade 41
1606 København V

E-mail: support.dk@mofibo.com

Website: Mofibo.com/dk/da