Velkommen til vores side omkring persondatapolitik på denne hjemmeside “Cupouniverse.dk” vi har forsøgt at gøre denne side let læselig & overskuelig trods de cirka 500 ord som står skrevet nedenfor som omhandler vores persondatapolitik. Vi håber at du får svar på dine spørgsmål, skulle dette ikke være tilfældet kan du læse omkring vores vilkår og betingelser her. eller kontakte os pr. e-mail: Fosgaard.int@gmail.com.

1: Grundlæggende omkring personoplysninger

Personoplysninger er oplysninger som direkte eller indirekte kan knyttes til en person. Eksempler på personoplysninger er navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse. Information om IP-adresse & din brugeradfærd når du bruger tjenesten kan også efter omstændighederne udgøre personoplysninger.
Behandling af personoplysninger omfatter alt brug af personoplysninger.

2: Hvilke oplysninger indsamler vi ?

Netstatistik
Vi benytter os af Google Analytics for bedre at forstå hvordan folk benytter vores hjemmeside, blandt andet hvilke sider de går ind på, hvad de klikker på, hvor de kommer fra, & tekniske oplysninger om enheden de bruger. Vi har ikke selv mulighed for at identificere individer i dette datagrundlag.

Vi har kort levetid på infomationskapslerne & de er afgrænset til det aktuelle webområde. Google er databehandleren af disse oplysninger, som opbevares i USA eller Europa disse oplysninger er omfattet af Privacy Shield aftalen.

Vi har indgået databehandleraftale med Google, & er instrueret at Google afidentificere alle IP-adresser før data bliver opbevaret, ved at maskere sidste del af adressen.

Klik på tilbud & annoncer
Når du klikker på tilbud på vores sider opbevarer vi klikket, både i netstatistikken & i en separat log. Vi bruger denne information for primært at rangere tilbud & prioritere indhold, men også for at afdække problemer & misbrug af vores hjemmeside.

Flere af tilbuddene som du finder på vores hjemmeside er tydeligt markeret som annoncer. Når du klikker på disse links/knapper bliver du videresendt til en ekstern adresse specificeret af annoncøren, som regel ved at du først bliver sendt til et firma som sporer trafikken (“sporingsleverandør”). Sporingsleverandørerne opererer på sine egne sider.

Transaktioner fra annoncer
Hvis tilbuddet var en annonce, & du gennemfører et køb, kan vi i mange tilfælde modtage information om købet. Dette inkluderer altid hvilken butik der blev handlet i, tidspunkt, ordrebeløb & vores egen reference til klikket før købet.

Vi kobler transaktioner fra annoncer til et logget klik & eventuelt til Google Analytics.
Informationen bruges for at måle vores tjenester, rangere tilbud & butikker efter hvilken som faktisk benyttes af vores brugere, fakturering og intern afregning.

3: Informationskapsler

Google Analytics opbevarer tre informationskapsler:
_ga – for at identificere en bruger.
_gid – for at skelne mellem brugere.
_gat – for at begrænse antal beskeder som logges.

4: Vores kontakt oplysninger

Har du spørgsmål om vores erklæring om beskyttelse af personlige oplysninger, eller om vores brug af personoplysninger, så kontakt os gerne på e-mail Fosgaard.int@gmail.com eller skriftligt:

Fosgaard International ApS

Tingvej 6

9850 Hirtshals

Danmark