Om os cupouniverse.dk

Her kan du læse hele historien om os “cupouniverse.dk” hvad vi forventer fremtiden bringer & meget mere.

Cupouniverse.dk blev stiftet i januar måned år 2018 efter et længere irritationsmoment. Da vi selv ofte søgte efter rabatkoder når vi handlede på internettet. Men oftest virkede rabatkoderne ikke. Dette fik os helt op i det røde felt hver gang, & i starten af januar 2018 fik vi nok. Vi startede derfor vores egen rabatkodeside. Med et åbenbart helt ny koncept vores rabatkoder skal alle virke. Betingelserne skal være tydeligt oplyst & rabatkodesiden gennemsigtig.

6 måneder senere

Et halvt år efter vi begyndte på rabatkodesiden. Er vi nået rigtig langt vi står nu med en fuldt ud funktionel rabatkodeside. Vi sammenarbejder med over 650 butikker & online tjenester. Dette har gjort det muligt at fremskaffe 1450 gyldige rabatkoder & tilbud, & sikret dig som privat forbruger en større besparelse når du handler online. Alle vores rabatkoder er 100% gyldige. Betingelserne står synligt & tydeligt skrevet & vores rabatkodeside er gennemsigtig som en ny pudset rude.

Hvad bringer fremtiden?

Vi håber inderligt at alle jer der ude. Vil elske vores rabatkodeside & benytte den hver gang i shopper online. Vi vil i et hvert tilfælde gøre alt for at Cupouniverse.dk i fremtiden kun vil forbedre sig. Ved forsat at bygge videre på vores gode værdier. Vi vil naturligvis også forsætte med at finde nye butikker & online tjenester. Med tilhørende eksklusive rabatkoder. Vi er sikre på at fremtiden er lys, & at vi også i fremtiden vil stå klar til at hjælpe dig med at opnå den størst mulige besparelse.

Ris & ros

Hvad syntes du om os? Vores rabatkodeside, har du et forslag til noget vi kan forbedre så brugerne får en bedre oplevelse ved at benytte vores rabatkodeside skal du endelig ikke holde dig tilbage. Vi arbejder hele tiden på at forbedre vores rabatkodeside, så hvis du har noget vi kan forbedre vil det glæde os at høre fra dig. kontakt os ved at klikke her. Har du “bare” ros må du også gerne sende det afsted det varmer altid.

om os cupouniverse.dk