Cupouniverse.dk vi er en dansk rabatkodeside

Om os Cupouniverse.dk er en pulserende rabatkodeside som indsamler de bedste rabatkoder fra mere end 915 butikker. Dette gør vi døgnet rundt for at sikre at vi altid har den bedste rabatkode til dig. Hos os finder du altid en rabatkode til de mest populære online butikker i hele Danmark. Vi er derfor den oplagte hjemmeside at besøge hvis du mangler en rabatkode. Lige nu finder du blandt andet en glimrende STYLEPIT rabatkode, som giver dig 15% rabat når du handler hos STYLEPIT. Det er rabatkoder som disse der kan spare dig for rigtig mange penge, ta’ derfor altid et kig forbi vores rabatkodeside. 

Nicolai Clausen profil billede
Nicolai Clausen

Nicolai Clausen stiftede Cupouniverse.dk tilbage i marts måned 2018, dette fordi han ønskede at lave en rabatkodeside med de bedste rabatkoder. Dette har taget lang tid, men vi er nu ved at være nået i mål. Men der ligger stadig et stort stykke arbejde i at velligeholde rabatkodesiden, og hele tiden sikre at vi har de bedste rabatkoder. Men der er alt arbejdet vær, når vi kan se at der er mennesker som sparer penge med vores rabatkoder.

Cupouniverse.dk firmaoplysninger:

Cupouniverse.dk startede d. 01. marts. 2018
Cupouniverse.dk er en del af CUPO GROUP – CVR-nr: 38668021
Virksomhedsadresse: Hestehave 15, 6400 Sønderborg
Kontakt Cupouniverse.dk på e-mail: kontakt@cupouniverse.dk eller telefon 22419981.
Her kan du læse vores persondatapolitik, & vilkår og betingelser.

Kontakt stifteren Nicolai Clausen på han private e-mail: nicolai_clausen@hotmail.dk

Derfor startede vi Cupouniverse.dk

Vi startede i sin tid Cupouniverse.dk fordi vi ønskede at skabe Danmark’s bedste rabatkodeside. En hjemmeside hvor alle rabatkoder til de mest populære online butikker, ville være frit tilgængelige. Vi ønsker at lave en rabatkodeside som hjælper helt almindelige personer med at spare penge når de shopper online. Dette er vi nået fint i mål med, men nu vil vi hjælpe endnu flere. Vi er derfor meget glade for at du har fundet frem til vores rabatkodeside, og nu kun er 2 klik fra at benytte Danmark’s bedste rabatkode.

Vores team
Om os cupouniverse.dk
Vores team elsker deres arbejde

Hos Cupouniverse.dk elsker vi vores arbejde, fordi vores arbejde er med til at hjælpe folk med at spare penge, men naturligvis også fordi vi har det rat og sjovt på arbejde. Det at vi kan hjælpe helt almindelige mennesker med at spare penge når de shopper online, er en stor ære og noget vi er glade for. Vi skal hele tiden sikre os at vores rabatkodeside er 100% opdateret og at de virker perfekt. Men dette er noget som vores medarbejdere er eksperter i, du er derfor altid sikret at alle vores rabatkoder virker. Dette er blot en god grund til at benytte vores rabatkoder. Se nedenfor hvem der arbejder her på rabatkodesiden.

Vores dejlige medarbejdere

Vi har hos Cupouniverse.dk de dejligste medarbejdere, de er super dygtige til deres arbejde og er med til at gøre hverdagen til en fest. Du kan nedenfor se vores dygtige & kompetente medarbejder, men også læse lidt om dem.

Skribent Anders Pedersen
Medarbejder Anders Pedersen
Skribent Camilla Hansen
Medarbejder Camilla Hansen
Webudvikler Mathias Poulsen
Medarbejder Mathias Poulsen

De fantastiske medarbejdere bag Cupouniverse.dk er blandt andre skribent Anders Pedersen. En fantastisk dygtig medarbejder, som har skrevet en stor del at teksterne her på vores rabatkodeside. Derudover har vi også den altid smilende person Camilla Hansen, ikke nok med at hun altid smiler så er hun også altid klar til at skrive endnu en god og hjælpsom tekst ti vores hjemmeside. Sidst men ikke mindst har vi vores Webudvikler og optimeringsekspert Mathias Poulsen. Han sidder med alt det tekniske, fordi han er super god til dette, der er blandt andet også ham som tilføjer nye rabatkoder til vores rabatkodeside.

Følg med i vores hverdag på Google My Business

Vi deler løbene vores hverdag med alle jer som ønsker at følge med på Google My Business. Her vil du kunne finde mange nyttige informationer om vores arbejde, på denne rabatkodeside. Vi vil forsøge altid at opdatere når vi får en  ny god rabatkode til vores rabatkodeside. Så klik på Google My Business logoet & læs med om vores hverdag.

Følg os på facebook & instagram

Vi er aktiv på de sociale medier facebook & instagram. Her opdaterer vi vores følgere med de nyeste rabatkoder, men også sjove konkurrencer og nyttigt indhold om at spare penge når man shopper online.