STYLEPIT ➜ Se Aktuelle Rabatter

Tilbud No Expires
STYLEPIT har ofte tilbud på populære produkter, så snyd ikke...Læs mere

STYLEPIT har ofte tilbud på populære produkter, så snyd ikke dig selv for at spare mange penge på en af de mange tilbudsvarer. Mindre

Vis rabat
93% Success

Opnå altid den størst mulige rabat, benyt vores STYLEPIT rabatkode

Spar penge på tøj, sko og accessoirer med en STYLEPIT rabatkode. STYLEPIT er altid meget konkurrence dygtige på prisen. Men når man nu kan spare penge hvorfor så ikke gøre det? Der er rigtig mange penge at spare, særligt hvis man køber mange ting. Når Du handler hos Stylepit.dk kan du med fordel tage et kig forbi vores rabatkodeside. Vi har nemlig samlet de absolut bedste STYLEPIT rabatkoder til alle varer.

Få eksempelvis 15% rabat på hele din ordre med vores rabatkode STYLEPIT. Husk altid at lægge vejen her forbi Cupouniverse når du handler hos Stylepit.dk Oftest har vi en eksklusive rabatkode til STYLEPIT som giver dig en ekstra stor STYLEPIT rabat. Vi har også en STYLEPIT rabatkode som sparer fragten på din ordre. Vi kalder den STYLEPIT fri fragt, du skal blot handle for over 299 kr.

Husk at du naturligvis også kan bruge vores STYLEPIT rabatkode uanset om du køber en gave til veninde, eller noget lækkert tøj til dig selv.

Rabatkoder STYLEPIT sikre dig lave priser

Stylepit er 100% internetbaseret, dette giver dem mulighed for at tilbyde konkurrencedygtige priser. For at opnå det laves mulige priser skal du dog altid huske, at benytte en rabatkode STYLEPIT. Det er dette vi hos Cupouniverse.dk hjælper dig med, vi har nemlig de bedste rabatkoder til STYLEPIT.

STYLEPIT #FashionForAllKind

Hos Stylepit.dk finder du fashion til alle mennesker uanset køn, alder og stil. Uanset hvem du er, hvor du er, hvilke måned på året det er. Har STYLEPIT altid lige det som du leder efter. Du kan mildest talt købe alt inden for fashion og altid opnå stor rabat med en rabatkode STYLEPIT. Men også sportstøj og udstyr kan købes online hos STYLEPIT. Det er ikke længere kun tøj, sko, accessories og skønhedspordukter nu kan du også købe babylegetøj og dyner til en sød lille dreng eller pige. Hvis du mangler lidt inspiration, til din kommende stil eller til at udvikle din personlige tøjstil eller har du blot tid og lyst til at se en god video, så klik lige her!

Du kan også finde stor inspiration ved at følge STYLEPIT på de sociale medier. STYLEPIT har et enormt stort udvalg af tøj, sko og tilbehør til alle. Besøg stylepit.dk For at se hele udvalget og alle de lave priser. Men husk at du altid kan benytte en STYLEPIT rabatkode og spare endnu mere, kig dig omkring på denne side og find den STYLEPIT værdikode som giver dig den største rabat.

Stort udvalg af tøj, sko, skønhed og accessories til mænd

STYLEPIT som tidligere bland andet gik under navnet Smartguy, har stor succes med bl.a. at sælge tøj, sko, skønhed og accessories til mænd. Du finder i dag et kæmpe stort udvalg af lækre mærker, til lave priser og med mulighed for at benytte en STYLEPIT kode.

Køb eksempelvis nye elegante sko fra Adidas, BOSS, Calvin Klein, Diesel, ECCO, GANT og mange flere. Du finder sko i nærmest alle farver og forskellige stilarter, hos STYLEPIT er du oven i købet sikret konkurrencedygtige priser på alle varer, og altid med mulighed for at spare ekstra meget ved at få STYLEPIT studierabat.

Er du i stedet på udkig efter noget nyt herre tøj? Måske et par nye jeans eller t-shirts er STYLEPIT bestemt også behjælpelige. Du kan finde nye lækre jeans som sidder lige som de skal fra lækre mærker som G-Star, HUGO, Jack & Jones og Selected. Du kan altid bestille et par jeans som du syntes ser godt ud, få dem sendt hjem til dig prøve dem på. Syntes du ikke at det føles som du havde forventet kan du sende dem retur indenfor 50 dage, uanset om du køber dem under siden STYLEPIT udsalg.

Den største udfordring ved at handle hos STYLEPIT er at udvalget er så stort, at man kan få helt svært ved at vælge hvad man vil købe. Du kan naturligvis benytte deres filter og søge specifikt efter et mærke og en givet størrelse eller farve for at specificere din søgning og kun finde det som har din interesse.

Du finder også en masse lækre skønhedspordukter til mænd hos Stylepit.dk uanset om du mangler en ny parfume eller ansigtet trænger til lidt ansigtspleje. Har du mulighed for at købe det hos STYLEPIT til gode priser samtidig med at du får studierabat STYLEPIT. Du har altid mulighed for at handle med store rabatter hos STYLEPIT. Du skal blot huske at benytte en eller flere af vores rabatkoder til STYLEPIT når du shopper. Læs længere nede hvordan du benytter din STYLEPIT rabatkode.

Stilsikkert modetøj til kvinder

Det tideligere Smartgirl hedder i dag STYLEPIT, men det drives stadig succesfuldt. Lige som på herresiden finder du også et stort udvalg af tøj, sko, skønhed og accessories til kvinder. Mangler du en dejlig vandtæt regnjakke, sommerkjole eller måske en t-shirt så kan du købe det hos Stylepit.dk Find eksempelvis den smukke regnjakke fra Rains, eller den der hvide sporty s-shirt fra Nike. Men er pengene ikke de store, så kan vi med glæde meddele at alt bliver billigere hvis du bruger en STYLEPIT rabatkode fra vores rabatkodeside.

Hvis du er typen som går direkte efter et bestemt mærke, kan du let krydse det af og kun se resultater fra dette mærke. Er du eksempelvis på udkig efter billigt modetøj kan du finde tøj fra ONLY, og samtidig få en STYLEPIT rabatkode 100 kr. Er du derimod på udkig efter eksklusivt modetøj fra dyrere mærker så som Ilse Jacobsen kan du også sagtens dette. Et par nye sko eller sneakers kan man altid bruge, måske de nye sneakers fra Adidas er lige sagen? Syntes du eksempelvis at hvide sneakers høre sig til en god sommer kan du finde et stort udvalg til lave priser med rabat STYLEPIT.

Vi anbefaler dig at tage et kig forbi STYLEPIT hvis du leder efter lækkert modetøj til kvinder. Uanset om du lige er blevet teenagere eller fyldt 50 i går har STYLEPIT noget du vil kunne lide og se dig selv gå i. Det er dette som er fantastisk ved STYLEPIT de henvender sig til hele familien. Alle lige fra det søde nyfødte familiemedlem til søster på 14 år, mor og far som lige har rundet de 40 år.

Forkæl dit barn med dejligt børnetøj

Børn vokser meget hurtigt og har derfor tit brug for nyt tøj, dette finder du billigt hos Stylepit.dk særligt vis du benytter en værdikode STYLEPIT. Er dit skønne barn helt nyfødt eller med at være en stor dreng eller pige. Finder du det tøj som de har lyst til at gå i hos STYLEPIT uanset om de stadig kravler rundt på alle fire i en sød lille kravledragt. Eller om de en dejlig sommer dag skal ned til stranden, med nogle venner i en smart t-shirt og et par pæne shorts.

Du kan også shoppe fodtøj til dine børn, uanset om der skal nye sandaler til sommer eller nogle gode støvler til det regnfulde efterår. Accessories køb hårelastikker, tørklæder, tasker og meget mere, lige nu finder du også mange søde slips og butterfly hos STYLEPIT. Udover at sælge børnetøj, sko og accessories er STYLEPIT også begyndt at sælge interiør og legetøj til børn. Du finder eksempelvis en sød bamse, en fin lille dukkevogn og en fin ny madkasse. Alt dette helt uden fragt omkostninger vis du benytter vores rabatkode STYLEPIT fri fragt. Du kan naturligvis stadig finde lækkert børnetøj til drenge og piger. Du har nu som aldrig før mulighed for at spare rigtig mange penge, ved at benytte vores STYLEPIT rabatkode.

Særligt under kategorien STYLEPIT udsalg vi syntes derfor at den fortjener lidt ekstra opmærksomhed. Da børn som vi alle ved vokser meget hurtigt og tit har brug for nyt tøj. Kan man med fordel spare mange penge på lækkert tøj som er på udsalg, samtidig har du mulighed for at få yderligere STYLEPIT rabat ved at benytte vores STYLEPIT rabatkode.

Trends for mænd – Udpluk af sæsonens tendenser

Sommeren er over os, vejret er til tider rigtig dejligt og vandet er ved at have den rette sommer temperatur. Men hvad skal man have på, hvis man skal være med på moden, denne sommer? Dette vil vi lige skrive et udpluk om her, så læn dig tilbage og bliv klogere.

Skal man være med på moden skal man naturligvis have solbriller på, når solen skinner. Dette er STYLEPIT naturligvis helt klar over, derfor har de fundet de mest stilet solbriller fra Ray-Ban som du kan købe med STYLEPIT rabat. Med ensfarvet brunt glas kan du kigge dig omkring uden at få solen i øjnene. Du kan smukt supplere dine briller med en lækker regular fit t-shirt fra Levi’s og hoppe i et par flotte shorts fra Les Deux. Sneakers er virkelig moderne derfor skal du naturligvis også have et par behagelige sneakers. Du kan vælge de super fede hvide sneakers fra BOSS Green, de er meget stilet men også lidt dyre derfor kan du med fordele benytte en STYLEPIT rabatkode og spare hele 15% på dit køb. Men husk solcreme i sommersolen så du undgår at blive forbrændt, køb din solcreme hos STYLEPIT.

 

Trends for kvinder – Udpluk af sæsonens tendenser

Hos kvinder er der som “altid” fokus på sommerkjoler, sandaler og smykker men naturligvis også en sød sommerbluse. Dette kan sagtens blive til tøj for mange penge, er du derfor studerne anbefaler vi at du benytter STYLEPIT studierabat. Læs et udpluk af denne sommers trends lige her.

Vi starter med denne sommers smykker for skal du være med på trenden så skal du have en pæn halskæde. Dette kunne være en pæn guld halskæde fra Pilgrim, du finder også et pænt rose guld ur med et klassisk look fra pilgrim. Øreringe er selvfølgelig også moderne, og her har hvisk et stort udvalg af smukke øreringe som tager sig rigtig godt ud. Nok om smykker, nu til de smukke sommerkjoler. For her er Minimum med fremme med en super yndig gul sommer kjole, dog i den lidt dyre ende så husk at benytte en STYLEPIT rabatkode når du afslutter din ordre.

Du finder også lækre sandaler, hos STYLEPIT eksempelvis har Tommy Hilfiger eller SHOE THE BEAR. Køb også nye smarte jeans til sommeraftnerne eller til de dårlige sommerdage her er Diesel med på moden med et par regular fit, sorte jeans. Dette var vores lille udpluk, du kan altid sæsonens tendenser hos STYLEPIT ja faktisk har det lavet en separat kategori.

 

Trends for børn – Udpluk af sæsonens tendenser

Læs her et udpluk af sæsonens tendenser indenfor mode til børn. Som du måske ved forhandler STYLEPIT nu også interiør & legetøj, til børn eksempelvis kan du købe sengetøj, bøjler, garderobestativ og meget meget mere. Husk at du også kan bruge en STYLEPIT rabatkode når du handler dette. Vi vælger at fokusere på børnetøj, sko og accessories i dette lille udpluk af sæsonens tendenser. Et par sneakers er nærmest et “must have” når sommersolen smiler, her er Adidas naturligvis med på trenden køb eksempelvis et par små søde Swift Run C sneakers i farven Pink. Når solen og temperaturen spiller op til dans er det godt med et par sandaler, måske et par rosa farvet sandaler med glitter fra Hummel Fashion vil falde i barnet smag.

Når solen er rigtig skarp er det godt ved en UV sommerhat, sådan en har Melton lavet. Et par sorte Puma shorts, og en regular fit t-shirt fra Puma er perfekt til sommervejret på en dejlig dag. Når vejret viser sig fra den lidt dårligere side kan du påklæde dit barn med bukser og sweatshirt fra Tommy Hilfiger. Se selv alle tendenser lige nu under kategorien trends hos STYLEPIT.

 

Køb billigt tøj på STYLEPIT udsalg i dag!

Hvofor ikke spare så meget som muligt? Ved at købe varer på udsalg, kan du spare helt op til 70% hvis du samtidig benytter vores rabatkode til STYLEPIT. kan du opnå en endnu større STYLEPIT rabat, vi syntes altid at man bør tjekke om ikke der er nogle lækre udsalgsvarer. Er man god til at tænke frem og købe eksempelvis en vinterjakke om sommeren eller et par shorts om vinteren kan man spare rigtig mange penge. Er du bare mere interesseret i at købe en flot t-shirt med gode % i rabat er der rigtig gode muligheder for dette.

STYLEPIT har faktisk lavet en søge funktion som hedder “best besparelse” som viser dig varer med størst besparelse øverst og hvor procenterne så falder jo længere du spoler ned. Dette gør det meget nemt at finde rigtig gode besparelser, og du har naturligvis stadig mulighed for at benytte en STYLEPIT rabatkode.

Der kommer hele tiden nye varer på STYLEPIT udsalg, så du kan med fordel tjekke kategorien udsalg hvergang du handler hos STYLEPIT.dk

Opnå STYLEPIT fri fragt

Hos STYLEPIT kan du få leveret din ordre helt gratis indenfor 1-2 dage hvis du bestiller for over 299,- klik blot på vores STYLEPIT fri fragt kode. Du kan altid gratis sende dine varer retur indenfor 50 dage. Så skynd dig at få lagt alle de fede varer i indkøbskurven og få gennemført din bestilling. Din ordre skal blot være over 299,- så skal du slet ikke bekymre dig om fragten. Så fyld den lækre t-shirt og de flotte shorts i indkøbskurven gennemfør din bestilling og nyd sommeren i dit nye tøj indenfor 1-2 dage. Det bliver ikke meget nemmere, end at handle hos STYLEPIT.

Shop online fra sofaen på stylepit.dk

STYLEPIT er helt perfekt til dig som elsker at shoppe online, du selv frit sortere bland mere end 300 velkendte brands. Ved at specifikacre din søgninger, det er næsten som en drøm nu tænker du måske når ja men det er også meget dejligt lige at prøve tøjet på inden man bestiller det. Så kan du gratis bestille det hjem til dig med vores STYLEPIT fri fragt værdikode. Du har naturligvis mulighed for at bestille tøjet, prøve det på og sende det retur indenfor 50 dage hvis du ikke syntes at det lige sidder helt perfekt eller ikke levet helt op til dine forventninger. Du kan shoppe alt fra jakker, kjoler, til sko og tasker. Du kan samle alle familiens tøj indkøb hos STYLEPIT, ja du hørte rigtig køb tøj til hele familien fra sofaen. Du skal blot benytte en finger eller to og du kan nu, shoppe hos STYLEPIT. Husk at du også kan benytte en rabatkode til STYLEPIT fra sofaen.

Du finder som skrevet tøj fra kendte brands men også fra nogle relativt ukendte brands. Der er mærker fra kendte dyrere mærker så som Tiger of Sweden, Hugo Boss, Mads Nørgaard, Ralph Lauren, Bruuns Bazar, Calvin Klein og mange mange flere. Du finder også en lang række mærker som er mere skånsomme for pengepungen. Eksempelvis kan du finde mærkerne Name it, ONLY, Pieces, Vero Moda og VILA. Du kan også prøve STYLPITs eget mærke hedder det selv samme, her finder du billigere, pænt tøj.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Gå aldrig glip af gode STYLEPIT tilbud & STYLEPIT rabatkoder ved at tilmelde dig STYLEPITs nyhedsbrev. Det tager kun få sekunder og du vil efterfølgende altid være opdateret omkring konkurrencer, invitationer og som sagt STYLEPIT tilbud, STYLEPIT udsalg og STYLEPIT rabatkoder. Nogle STYLEPIT rabatkoder gives kun via nyhedsbrevet så dette er endnu en god grund til at tilmelde sig.

Du tilmelder dig nyhedsbrevet ved at spole ned i bunden af STYLEPIT’s hjemmeside, eller ved at søge STYLEPIT nyhedsbrev på Google. Men ved at spole ned på siden kommer der en sort boks frem, hvor der står (tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 10% rabat på dit næste køb). Her indtaster du blot din e-mail og klikker på knappen giv mig 10% nu.

Spare tips

Vores rabatkoder STYLEPIT gør det let for dig at spare penge når du shopper hos STYLEPIT. Du kan altid spare 10% på alle varer, 15% på udvalgte varer og få leveret din ordre helt gratis ved køb over 299,- med vores rabatkode, STYLEPIT fri fragt.

Du kan ud over dette spare op til 70% på STYLEPIT udsalg, og op til 50% når der er SALE.

For at benytte vores STYLEPIT rabatkoder skal du blot klikke på den du ønsker at få en kode til og derefter indtaste eller kopier den ind ved betaling. Let og enkelt! Beløbet som rabatkoden giver i STYLEPIT rabat, fratrækkes automatisk fra det samlet beløb. Super enkelt og hurtigt.

Find den bedste STYLEPIT rabatkode

Du har måske tænkt, hvordan kan jeg opnå den størst mulige rabat når jeg shopper tøj online? STYLEPIT er altid med på bølgen og top tjekket. Så du kan altid let finde de mest populære kampanger med de bedste rabatkoder til STYLEPIT. Vi har også samlet dem her på vores side så du let kan få et overblik. Vi informere dig altid her på siden omkring SALE og nye kampanger, STYLEPIT tilbud og STYLEPIT rabatkoder.

STYLEPIT er også med når det kommer til Black Friday, Januarudsalg og Sommerudsalg. når disse kampanger kører har du mulighed for at spare rigtig mange penge. Nogle varer bliver sat ned med hele 70% i forhold til normal prisen. Udover dette har du også altid mulighed for at benytte vores Stylepit rabatkode som giver dig en besparelse på 10% eller 15% rabat på hele sortimentet.

STYLEPIT studierabat

Særligt som studerende er der mange penge at spare når man handler online. Derfor syntes vi naturligvis også at du skal gøre brug af muligheden for at få 10% STYLEPIT studierabat. Du finder stadig det store udvalg af moderne tøj, sko, accessories og meget andet nu bare 10% billigere end før. STYLEPIT Studierabat gælder uanset om du studerer på en gymnasiel eller videregående uddannelse. Alt hvad du skal bruge er et gyldigt studiekort. Så hvad venter du på udnyt at du som studerene kan sparre ekstra mange penge når du shopper hos STYLEPIT.

Sådan benytter du din STYLEPIT rabatkode

Det er super simpelt at benytte en STYLEPIT rabatkode, når du har fundet det du ønsker at købe og tilføjet det til din indkøbskurv. Klikker du blot på indkøbskurven og indtaster din rabatkode til STYLEPIT som du har fundet på vores rabatkodeside, i feltet som er markeret med rødt med en pil inden i. Du skal først lige vinke feltet af at ja du har en rabatkode til STYLPIT. Du kan nu indløse rabatkoden og din STYLEPIT rabat vil automatisk blive fratrukket. Du er nu klar til at spare penge når du handler hos STYLEPIT find blot den STYLEPIT rabatkode som giver dig den største besparelse på vores hjemmeside.

Giv et Gavekort til STYLEPIT i Gave

Vi kender det alle sammen, det kan være svært at finde en gave til en ven, veninde, kæreste, forlovet, mand, kone, familiemedlem, kollega eller hvem det nu måtte være. De som aldrig ønsker sig noget eller de som ejer alt i hele verden. Til disse dejlige mennesker er det helt oplagt, at give dem et gavekort til STYLEPIT. Så kan de selv købe det som de ønsker sige, eller finde det som de syntes ser smart ud. Du går aldrig galt i byen eller til en fødselsdag ved at give et STYLEPIT gavekort det er ganske enkelt en sikker vinder. du bestemmer selv beløbet på gavekortet, du kan tilføje navn på modtager af gavekortet og tilføje en personlig besked. Gavekortet giver altid adgang til mere end 300 lækre brands hos STYLEPIT, du kan give gavekortet via e-mail eller selv printe det ud og give det fysisk.

STYLEPIT på Trustpilot

Der er mange fordele ved at shoppe hos en stor online butik, en af fordelene er at du kan se hvad andre syntes om butikken da rigtig mange har givet en bedømmelse. STYLEPIT har fået mere end 65.500 anmeldelser på Trustpilot, med en fremragende TrustScore på hele 9,5 stjerne ud af 10 er der ingen tvivl om at langt de fleste kunder er rigtig godt tilfredse med at handle hos STYLEPIT. Særligt fordi at folk som ikke er tilfredse er meget hurtige til at give en dårlig anmeldelse. Du kan læse de mange anmeldelser ved at søge på STYLEPIT inde hos Trustpilot.

Følg STYLEPIT på sociale medier

STYLEPIT er aktiv på de sociale medier Facebook og Instagram. Her deles ofte nyt indhold med følgerene eksempelvis hvis der er nye varer på hjemmesiden, konkurrencer og smukke billeder af de varer som STYLEPIT forhandler. Så mangler du lidt inspiration eller syntes du det kunne være spænende at se hvad der deles? Hvis dette lyder interessant for dig så skynd dig at følge STYLEPIT på de sociale medier.

Fordele ved at shoppe hos Stylepit.dk

Der er rigtig mange fordele ved at shoppe hos STYLEPIT, vi kunne sagtens have skrevet mange hundrede ord blot om fordelene ved at shoppe hos STYLEPIT. Vi har dog istedet angivet nogle af disse fordele i punktform nedenfor, så du lettere kan få et overblik over udvalgte fordele.

• STYLEPIT er 100% onlinebasseret dette sikre at deres priser altid er konkurrencedygtige da udgifterne er minimeret.

• Flere forskellige sikre betalingsmetoder, mest kendte Visa, Mastercard, PayPal.

• Ca. 400 af de mest populære modebrands til mænd, kvinder og børn.

• Altid gratis levering på alle ordrer over 299 DKK og gratis retur.

• Hurtige levering, 1-2 arbejdsdage.

• 50 dage returret.

• Certificeret med e-mærket.

• 9,5 ud af 10 på Trustpilot.

• Mobil-tilpassede webshop.

• Garanti for brand ægthed.

• Hånd-plukket Outfit tilbud.

Prøv varerne inden du køber dem med STYLEPIT SELECT

STYLEPIT SELECT er en helt nytænkende måde at shoppe tøj på, du kan nemlig prøve det derhjemme, før du betaler for det. Det er vidst aldrig set før!

Vi har beskrevet nedenfor hvordan dette virker, du kan naturligvis sagtens benytte en STYLEPIT rabatkode selv om du shopper gennem STYLEPIT SELECT.

1. Bestil tøj & sko uden at betale

 • Du bestiller mellem 4-15 stykker tøj og sko fra STYLEPIT’S sortiment.
 • Du har mulighed for bestille et produkt i helt op til tre forskellige farver og størrelser, hvis du er lidt usikker på hvilken det vil klæde dig bedst.
 • Du bestiller hos STYLEPIT på samme måde som du altid har gjort, nu betaler du bare ikke for noget endnu.
 • STYLEPIT pakker, sender og leverer din ordre, lige så hurtigt som de plejer, så du får samme oplevelse.

2. Prøv tøjet derhjemme i helt op til 15 dage

 • Fra du modtager din pakke eller får besked om, at den er klar til afhentning, har du 15 dage til at prøve varerne på derhjemme i ro og mag, så du er helt sikker på om det er noget du bliver glad for.
 • Ønsker du at returnere nogle af varer inden for de 15 dage, kan du let gøre dette og endda helt gratis med deres forudbetalte returlabel, den er vedlagt i din pakke når du modtager den.
 • De varer, du eventuelt sender retur, vil naturligvis blive modregnet i det samlede beløb, STYLEPIT trækker fra din konto så du betaler altså kun for de varer, du vælger at beholde.

3. Betal kun for det tøj, og de sko du kan lide

 • Efter 25 kalenderdage trækker STYLEPIT beløbet, der svarer til de varer, du har valgt at tilføje til din garderobe.
 • Du kan enten betale med Dankort eller MobilePay
 • Når STYLEPIT har behandlet de varer som du eventuelt skulle have sendt retur og trukket det rette beløb fra din konto, kan du igen bestille tøj og sko gennem STYLEPIT SELECT.

Du er nu helt klar til at bestille tøj og sko gennem STYLEPIT SELECT, husk at du naturligvis kan benytte en STYLEPIT rabatkode.

FORDELE VED STYLEPIT SELECT

 • Prøv tøjet i verdens bedste prøverum – dit eget hjem
 • Mix og match din STYLEPIT SELECT-ordre med det tøj og de sko, du i forvejen har i din garderobe
 • Betal kun for det, du beholder
 • Ingen udfordringer med at få refunderet penge for returvarer
Sneakers størrelsesguide fra de store brands

Når man shopper sneakers på internettet, kan man naturligvis ikke prøve dem på ligesom i en fysisk butik. STYLEPIT har derfor lavet en sneakers størrelsesguide, så du ikke køber dine nye sneakers i en forkert størrelse. Skulle du dog alligevel, ende med at købe et par sneakers i en forkert størrelse kan du naturligvis sende dem retur.

Tryk og sikker E-handel hos STYLEPIT via e-mærket

Hos STYLEPIT er du sikret trykhed og sikker e-handel, STYLEPIT er nemlig en certificeret webshop af e-mærket. Dette er din garanti for at du sikkert og trykt kan shoppe hos STYLEPIT. E-mærket repræsenterer en bred stifterkreds fra Forbrugerrådet Tænk til Dansk Erhverv og DI. Du får derfor som forbruger en række fordele, blandt andet sikker betaling e-mærket foretager nemlig testkøb, for at sikre at alt lever op til deres høje standarter. Du kan gennem e-mærket også få gratis vejledning og hjælp, hvis du ønsker dette. Du er naturligvis sikret samme trykhed og sikkerhed når du bruger en STYLEPIT rabatkode fra vores rabatkodeside.

CO2 neutral hjemmeside

STYLEPIT er en CO2 neutral hjemmeside STYLEPIT er også en CO2 neutral hjemmeside, de har derfor fået et certifikat fra ingenco2.dk. Dette betyder at CO2-udledningen fra både websitet og brugerne af websitet er neutraliseret. Dette sker bl.a. ved opstilling af nye, vedvarende energikilder som eksempelvis vindmøller, og ved deltagelse i kontrollerede, CO2-reducerende projekter. Nedenfor kan du se STYLEPIT’s certifikat, som bekræfter at de deltager i ordningen for CO2-neutrale hjemmesider.

Milijøvenlig pakning

Hos STYLEPIT tænker de også på at deres pakker skal pakkes så miljøvenligt som muligt. De er derfor medlem hos Miljøvenlig pakning, hvilket har givet dem et flot certifikat som viser at de tænker på miljøet når din bestilling skal sendes. Hos STYLEPIT bruger de derfor også miljøvenligt emballage, når din bestilling skal sendes hjem til dig. Du kan læse meget mere om miljøvenlig pakning lige her.

Du kan se alle certifikater som STYLEPIT har på billedet nedenfor.

Sådan returnerer du din vare hos STYLEPIT

Det er super enkelt at returnerer dine varer hos STYLEPIT husk at du har 50 dages returret.

Ved ombytning skal du loggeind under returnering med din e-mailadresse og dit ordrenummer. Vælge nu de varer du ønsker at ombytte. Når du har gjort dette skal du vælge årsagen til ombytningen. Nu kan du vælge den størrelse du gerne vil have dine varer ombyttet til. Fortsæt nu til kassen og afslut din ombytning. Du vil indenfor kort tid modtage en bekræftelse via din e-mail så snart ombytningen er færdiggjort.

Din returseddel samt returlabel kan du hinde ved at følge linket i mailen. Når du har gjort dette skal du printe de to sedler ud.

Pak nu varerne i original emballage og vedlæg din returseddel. Du skal nu påsætte din returlabel uden på pakken.

Sidste step er at indlever pakken til den samme leverandør som leverede din pakke. Det er meget vigtigt at du husker at få en kvittering på din pakke.

 1. Udfyld din returseddel
 2. Hent din returseddel
 3. Pak dine varer
 4. Send pakken tilbage
Fakta omkring STYLEPIT

STYLEPIT var tidligere kendt som Smartguy, Smartgirl og Smartkids, men alle 3 navne er siden blevet slået sammen til et navn, nemlig STYLEPIT.

Stylepit.dk er absolut en af de største danske netbutikker som sælger moderne tøj, sko, accessories og skønhedspordukter til mænd, kvinder og børn. Stylepit er også en af de førende mode webshops i europa.

STYLEPIT har etableret en glimrende forretningsmodel og opbygget et godt omdømme i den danske befolkning og ude i europa. STYLEPIT har 6 år i træk vundet titlen Vækst Gazelle af Børsen samt den danske og europæiske e-handel award. Hvilket er meget imponerende.

kundeservice + adresse
STYLEPIT tilbyder en fantastisk kundeservice, de er meget nemme at komme i kontakt med. du kan oftest selv finde svar på dine spørgsmål ved at læse FAQ (ofte stillede spørgsmål) på STYLEPITs hjemmeside.
Find svar på dine spørgsmål ved at læse FAQ (ofte stillede spørgsmål) og se om tidligere kunder har haft samme spørgsmål som dig. Det er nemt at finde rundt i de mange FAQ’s.Under FAQ finder du svar på spørgsmål der omhandler, betalingsprocessen, leveringen af din ordre, tracing af din ordre, retur og reklamationer.Du kan naturligvis selv stille spørgsmålene, ved at kontakte deres kundeservice på telefon eller e-mail. Se deres kontakt oplysninger nedenfor.
Du har mulighed for at ringe til STYLEPITs kundeservice på telefon: (+45) 59 20 70 75 fra Man-Tor. 09:00 – 15:00 & Fredag 09:00 – 14:00 Du kan også tage kontakt til STYLEPIT ved at sende dem en e-mail med de spørgsmål du ønsker at stille. deres e-mail er: kundeservice@stylepit.dk Stylepit’s ansatte vil hurtigst muligt besvare dine spørgsmål.
STYLEPIT.COM A/S
DANMARK
CVR: 25286510
Officielle hjemmeside: Stylepit.dk.
Tag også et kig på vores Wupti rabatkoder.