Vilkår og betingelser

Disse vilkår og betingelser drives af Cupouniverse.dk & er tilgængelig på disse enheder desktop, mobil & andre mobile enheder. Cupouniverse.dk er ejet af Fosgaard International ApS.
Hjemmesiden drives som en service til vores besøgende & kunder. Din brug af denne hjemmeside er underlagt disse vilkår. Ved at bruge denne hjemmeside, accepterer du disse vilkår. Vi forbeholder os altid retten til at opdatere eller ændre disse vilkår når som helst uden varsel. Derfor vil vi også opfordrer vi dig til at læse vilkårene godt i gennem, når du benytter eller er på vores hjemmeside. Hvis du ikke accepterer disse vilkår, bedes du venligst ikke benytte eller være på siden. Din brug af hjemmesiden bekræfter derfor din accept, & du vil derfor, være bundet af disse vilkår.
Ved at acceptere disse vilkår og betingelser gennem din brug af hjemmesiden, bekræfter du, at du er 18 år eller ældre. Hvis du er under 18, men mindst 13 år, kan du bruge denne hjemmeside under opsyn af en forældre eller værge, som accepterer at være bundet af disse klare vilkår og betingelser.
Vi er forpligtet til at beskytte de besøgendes privatlivet på denne hjemmeside.

1: Generelt

Cupouniverse.dk er på ingen måde ansvarlig for eventuelle konsekvenser som følge af brugen af denne ​​hjemmeside eller dens tjenester uden for Danmark. Cupouniverse.dk & dets tjenester er udelukkende beregnet til privat, ikke-kommerciel brug.

Cupouniverse.dk vil gøre alt for at sikre, at anmodninger om tjenester & information som præsenteres på hjemmesiden er nøjagtigt & korrekt. Vi forbeholder os retten til at ændre eller slette data på hjemmesiden eksempelvis rabatkoder & tilbud til enhver tid uden forhåndsvarsel.

2: Begrænsning af ansvarfraskrivelse

Siderne & indholdet på Cupouniverse.dk er en service, der tilbydes Cupouniverse brugerne. Cupouniverse siderne leveres som “basis”. Cupouniverse garanterer på ingen måde at hjemmesiden vil være uafbrudt eller fejlfri. Cupouniverse forbeholder sig ret til at revidere siderne eller tilbagetrække adgangen til dem, til enhver tid. Cupouniverse er ikke ansvarlig for eventuelle driftsforstyrrelser, eller for nogen direkte, indirekte, specielle, tilfældige eller følgeskader, tabt fortjeneste eller driftsforstyrrelser.
Cupouniverse giver ikke nogen garanti for siders nøjagtighed, tilgængelighed, pålideligheden eller indholdet eller anvendelsen af ​​indholdet af handel eller til et bestemt formål. Branding ansvar vil ikke overstige den danske lovgivning.
Cupouniverse garanterer ikke på noget tidspunkt, at hjemmesidens rabatkoder & tilbud er fuldstændig nøjagtige. Brugeren skal kontrollere rigtigheden inden eventuelt køb foretaget på den gældende webshops hjemmeside.

3: Links til tredjeparters hjemmesider

Cupouniverse kan indeholde links til hjemmesider, der ejes eller drives af tredjeparts hjemmesider. Ved at linke til nogle af disse hjemmesider, skal du gennemgå og godkende deres vilkår og betingelser før brug. Tredjeparts hjemmesider er ikke under kontrol af cupouniverse.dk & har ikke mulighed for at påvirke indholdet. Cupouniverse er ikke ansvarlig for materiale hos tredjeparter.
4: Intellektuel ejendomsret
Cupouniverse indeholder ophavsretligt beskyttet materiale, hvis rettigheder ejes af Fosgaard International ApS. Alle rettigheder, der ikke udtrykkeligt gives heri, forbeholdes. Kopiering af hjemmesidens indhold, overførsel, distribution eller lagring, enten helt eller delvist, i enhver form er forbudt uden forudgående skriftlig tilladelse fra Cupouniverse.
5: Klager
I tilfælde af klage, anbefaler vi dig at kontakte den ansvarlige annoncør. Vi fungerer som formidler, & er ikke ansvarlige for de ydelser/produkter, der tilbydes af annoncøren.
Ansvarsfraskrivelse

Denne ansvarsfraskrivelse ledes af Cupouniverse ansvarsfraskrivelsen er tilgængelig på desktops og mobil.

Brugen af hjemmesiden er på eget ansvar & risiko. Cupouniverse tager intet ansvar for tilgængeligheden, det grafiske, det tekniske, indholdet & måden hvor på hjemmesiden fungerer, hos tredjepartnere, specielt ikke webshops & deres udbudte eller ikke udbudte produkter, tjenesteydelser, informationer & andet.

Vi er ikke ansvarlige for eventuelle skader af nogen art som følge af brugen af ​​hjemmesiden, indeholdende; direkte, indirekte, tilfældige, straffende & følgeskader – selv om vi blev informeret om muligheden for sådanne skader.

Hvis du har yderligere spørgsmål, kontakt os via denne e-mail Fosgaard.int@gmail.com.