Profillageret ➜ Spar 25% på listen

Tilbud No Expires
Profillageret har ofte tilbud på populære produkter, så snyd ikke...Læs mere

Profillageret har ofte tilbud på populære produkter, så snyd ikke dig selv for at spare mange penge på en af de mange tilbudsvarer.
Her får du 25% rabat på en fenderliste Mindre

Vis rabat
100% Success

Stor rabat ved at bruge vores Profillageret rabatkode

Med en Profillageret rabatkode, kan du opnå kæmpe store rabatter. Lige nu er det muligt at få op til 55% rabat på udvalgte varer med vores rabatkode til Profillageret. Du kan også få leveret din ordre for beskedene 69 kroner med vores Profillageret rabatkode. Du kan med en Profillageret rabatkode spare mange penge på alt blandt andet op til 15% på rudeprofiler og op til 25% rabat på fenderlister. Det er derfor altid en god ide at holde sig opdateret om nye rabatkoder til Profillageret, og hvorfor ikke gøre det her fra vores rabatkodeside?

Opnå stor rabat med en rabatkode til Profillageret

Der er muligt at opnå rigtig store rabatter ved at benytte en rabatkode til  Profillageret. Du finder her på siden den bedste rabatkode til Profillageret. Vi har nemlig lige nu en Profillageret rabatkode, som gør det muligt at spare hele 55% på udvalgte varer. Så står du og skal handle hos Profillageret så besøg blot vores rabatkodeside, og kopier vores Profillageret rabatkoder så er du altid sikret den største rabat.

Rabat på gulvbelægning

Find tilbudspriser på gummigulv til f.eks. crossfit- eller fitnesscentre. Eller hvad med den næste messe, hvor du skal skille dig ud? Gulvet har en utrolig skridsikker overflade. Og det fremstår utrolig flot, særligt pga. den gode kvalitet og de fine samlinger, der næsten ikke kan ses. Gulvet fås i løbende baner eller brikker, der sættes sammen. Udnyt Profillageret rabatkoden på lige præcis den variant, du står og mangler. Find også entré- og dørmåtter, gummiflis og gummifliser.

Gode priser på bændelgardiner

Skal du kuldesikre eller afskærme, så er Profillageret rabatkoden også et godt valg. Bændelgardiner og truckgardiner bliver brugt overalt i industrien. De bruges f.eks. i store kølerum. Men de kan også bruges som afskærmning for støv, træk eller lugt eller f.eks. som svejseforhæng. Med rabatkoden får du adgang til at spare penge på lige præcis den løsning, der passer perfekt til din opgave.

Rabatter på tætningslister

Udnyt en Profillageret rabatkode til din tætning under dør eller skydevinduer med børsteliste, også kaldet børstetætning. En børsteliste under en dør kan medvirke lige et lavere varmeforbrug. Det er meget fleksible børster, og de er slidstærke, så de kan holde i mange år. De findes i et væld af forskellige størrelser, så du finder helt sikkert varianten til dit næste projekt. De findes også som fleksible gummibørstelister.

Der kan også findes tilbud på cellegummi, som anvendes som tætningsliste i ventilationsbranchen. Cellegummi kan også anvendes til vinduer og døre samt udfyldning i sprækker og revner. Cellegummi i EPDM kvalitet fra Profillageret er særdeles vejrbestandigt og har en ringe vandoptagelse. Det er samtidig blødt og fleksibelt og derfor let at arbejde med. Brug rabatkoden hos Profillageret og spar penge.

Spar penge på gummimåtter

Skal du bruge ergonomiske måtter, rampemåtter, skridsikring, staldmåtter eller vibrationsmåtter? Så anvend en Profillageret rabatkode og spar masser af penge. Du finder et stort udvalg. Et væld af farver og mønstre. Gummimåtter kan bestilles i løbende meter og leveres i forskellige bredder. Og bredden er vigtig. Så slipper du måske for samlinger på midten af måtten. Måtterne kan anvendes til varebiler, skuffer, reoler og meget andet. Udforsk de gode tilbud nu, og anvend rabatkoden. Så er du hjulpet godt på vej.

Find også gummiplader til underlag, skridsikring eller afdækning. Leveres også i mange tykkelser og kvaliteter. Vælg mellem almindeligt naturgummi eller nitril, som tåler benzin og kemikalier. Spar penge på alle slags med din Profillageret rabatkode.

Rabatter på lim og klæb til gummilister

Spaer penge op et udvalg af lim og klæbeprodukter hos Profillageret. Produkterne har en god vedhæftningsevne på de typer gummi, som Profillagerets profiler er lavet af. EPDM, Nitril. CR Gummi og Natur. Rabatkoden giver dig adgang til prisfesten.

Få rabat på lydisolering og lyddæmpning

Anvend de eksklusive Profillageret rabatkode ti industrielle lyddæmpningsprodukter. Find produkter der dækker de fleste behov. Hvad end du skal have lydisoleret eller lyddæmpet en maskine eller et rum, så finder du det rette materiale her. Det kunne også være motorrummet på en båd. Alle produkter kommer med folie og klæb. Det gør dem lette at montere. Spar penge på din allround lydisolering.

Gode priser på rørpropper

Med en eksklusiv Profillageret rabatkode får du adgang til et bredt udvalg af rørpropper. Find rørpropper og rørender til rundstål pg firkantsprofiler. Altid et stort udvalg af de mest solgte størrelser og typer. Rørpropper bruges til mange forskellige formål, bl.a. i stoleben, møbler og i industrien. De ses ofte ikke så tydeligt i det færdige produkt, men former den perfekte afslutning. Med rørpropper i stoleben slipper man for ridserne i gulvene. Spar penge på et bredt udvalg. Aflange, firkantede, ovale eller runde. Udforsk udvalget.

Sikkerhedsprodukter til gode priser

Anvend rabatkoden til Profillageret blandt udvalget af sikkerhedsprodukter. Her finder du alt i kabelbeskyttere, markeringskegler, skridsikring og meget mere. Markeringskeglerne findes i flere størrelser. Find også parkeringsbuffer eller f.eks. hjørnebeskyttere i gummi.

Med det rigtige værktøj er dit projekt tunet til succes

Hos Profillageret lagerføres alt det relevante værktøj og tilbehør til programmet af lister, profiler og gummiplader. Mangler du f.eks. en profilsaks eller et låsekile-værktøj? Så er Profillageret det rette sted. Anvend din eksklusive rabatkode til dit rette værktøj.

Gummilister til industri og transport

Anvend din Profillageret rabatkode til specielle gummilister, primært til industrien og transportbranchen. De kan naturligvis også anvendes til et væld af andre formål. Gummiprofiler kan laves på speciel foranledning af kunderne. Men der findes naturligvis også et udvalg, som Profillageret ved fra erfaring, at de bliver brugt.

Spar penge på tilbehør til privaten og industrien

Hos Profillageret findes et bredt udvalg af produkter. Produkterne kan løse et utal af behov, både i privaten og i industrien. Anvend en eksklusiv rabatkode og kom godt fra start. Rabatkoden giver adgang til det hele, og så kan du i ro og mag finde frem til de helt rette produkter. Forbered dig til dit næste projekt. Eller catch up på det projekt, du allerede er i gang med. De rette produkter, redskaber og værktøjer hjælper dig til det perfekte resultat. Start hos Profillageret og oplev en verden af nyttige og praktiske produkter.

Adresse
Profillageret ApS

Aadalsvej 5, Gravens DK-6040 Egtved Denmark CVR: 35801685

Telefon: +45 70 500 365

E-mail: salg@profillageret.dk

Officielle hjemmeside: Profillageret.dk