Gå til indhold

Bestil inden kl. 15 og modtag i morgen

Shop nu til utrolig skarpe priser og få 10% ekstra rabat med koden "Forår10"

Kraftfuld Massagepude med varme

Salgspris 349,00 kr
Normal pris 599,00 kr

Kraftfuld Massagepude med varme

God massagepude til nakke og skuldre – og meget mere

Med en massagepude gør du ikke kun noget godt for dine muskler, men hele dit velvære generelt. Først og fremmest starter puden blodcirkulationen i kroppen, og den fremskynder restitutionen, så dine muskler hurtigere bliver blødere og mere afslappede. Dernæst sætter massagepuden også skub i lymfesystemet, der spiller en vigtig rolle i kroppens udrensning af affaldsstoffer. Endelig er massage godt for huden, da blodforsyningen til hudens celler forbedres gennem massage, hvilket automatisk får den til at se sundere og friskere ud.

Med en shiatsu-massagepude til nakke og skuldre har du det perfekte alternativ til en professionel massør. Du får samme dybdegående og effektive massage, til gengæld sparer du en del penge, da du slipper for dyre behandlingsforløb. Med denne pude fra Nordic-wellness gør du en rigtig god investering i dit eget helbred. Du tilslutter blot massagepuden til strømforsyningen, hvorefter du kan bruge den præcis på det område, hvor du mærker ømhed.

Fordele ved Nordic-wellness’ massagepude

  • Indbygget infrarød varmefunktion
  • Timing-kontrol for præcis massagetid
  • Kan anvendes til massage af hele kroppen
  • Nem at betjene med alt-i-en-kontrolknap
  • Transportabel og kan bruges i både stolen, sofaen, sengen og på gulvet
  • Medfølgende strømforsyning og 12V-strømstik til bilen

Sådan får du den fulde wellness-oplevelse

Drømmer du om at komme hjem til en afslappende omgang massage, så er denne massagepude et musthave. Hvis du gerne vil gøre lidt ekstra ud af selvforkælelsen, kan du med fordel afslutte din massage med en bodylotion eller bodycreme. Ligesom dine muskler påvirkes din hud også af en lang række faktorer i løbet af dagen, og den har derfor også brug for en masse pleje. Når du tilfører en masse nærende fugt til huden, holder den sig sund og stærk. Bodylotions og bodycremer findes i mange forskellige varianter, og du kan derfor med stor sandsynlighed også finde et produkt, der passer til netop dine behov for pleje.

Sæt prikken over i’et på din hjemmemassage, og afslut med en bodylotion af høj kvalitet fra Nordic-wellness. Vi fører et stort udvalg af økologiske produkter, der udelukkende indeholder gode ingredienser.

Afstressende nakkemassage med shiatsu-massagepude

Der er uden tvivl mange fordele ved at anskaffe en massagepude. Massagepuder afhjælper spændinger i hele kroppen, og du kan bruge den på hele kroppen. Efter en lang arbejdsdag foran computeren kan du sikkert nikke genkendende til, hvordan nakken kan føles øm og nærmest låst.

Hvis du bruger denne massagepude 15-20 minutter et par gange om dagen, vil du med stor sandsynlighed mærke afgørende forskel på din nakke. Når nakken er fri for muskelspændinger, kan du også undgå at slippe for spændingshovedpiner, og du vil på mange måder i stedet opleve forbedret energi.

Mere fra samme kategori

Drawer Title
Lignende produkter