There are no coupons for this store, please come back later.

Vi har den bedste rabatkode Rezet Store

Du har måske tænkt hvordan finder jeg den bedste rabatkode til Rezet Store. Dette gør du ved blot at gå ind på vores rabatkodeside, for vi har altid den nyeste og bedste rabatkode til Rezet Store. Så istedet for at søge rundt på internettet efter en Rezet Store rabatkode, besøger du blot vores rabatkodeside. Dette spare dig for en masse tid, du kan naturligvis sagtens besøge andre rabatkodesider for at være helt sikker.

Hvordan benytter man en Rezet Store Rabatkode?

Det er supper simpelt af benytte en rabatkode til Rezet Store fra vores rabatkodeside. Det fungere på helt same måde som hos Munk Store. Find den Rezet Store rabatkode som du gerne vil benytte, klik nu på den og kopier koden. Åben nu den nye fane som åbnede sig da du klikkede på din rabatkode Rezet Store dette er nemlig Rezet Store’s hjemmeside. Her finder du de varer som du gerne vil købe og tilføjer dem til din indkøbskurv. Klik nu på indkøbsposen og indsæt din Rezet Store rabatkode i feltet som vist på billedet lidt længere nede. Nu klikker du blot indløs og rabatten trækkes automatisk fra det samlet beløb, sejt du har nu opnået Rezet Store rabat.

Kundeservice hos Rezet Store

Hos Rezet Store sidder deres kundeservice klar ved telefonen samt chatsupport mandag til fredag fra kl. 08:00 til 16:00 Har du brug for deres hjælp uden for dette tidsrum, kan du fint sende dem en mail eller efterlade en besked i den røde boks nede i højre hjørne.

Kundeservice åbningstider: Mandag til Fredag kl. 08:00 – 16:00

Telefon: (+45) 33 91 18 18

E-mail: online@rezetstore.dk

Officielle hjemmeside: Rezetstore.dk