NV-Holders Rabatkode ➜ Gratis Fragt

Med denne NV-Holders rabatkode kan du få leveret din ordre...Læs mere

Med denne NV-Holders rabatkode kan du få leveret din ordre helt Gratis, vi garanterer ikke at rabatkoden virker. Oplever du problemer med en af vores mange rabatkoder, bedes du kontakte os. Venlig Hilsen Teamet Bag Cupouniverse.dk Mindre

Vis rabat
Udløber N/A

NV-Holders Rabatkode ➜ Skjorteholder Sort 299,-

Med denne NV-Holders rabatkode kan du købe en sort skjorteholder...Læs mere

Med denne NV-Holders rabatkode kan du købe en sort skjorteholder til kun 299,- vi garanterer ikke at rabatkoden virker. Oplever du problemer med en af vores mange rabatkoder, bedes du kontakte os. Venlig Hilsen Teamet Bag Cupouniverse.dk Mindre

Vis rabat
Udløber N/A

NV-Holders Rabatkode ➜ Skjorteholder navyblå 299,-

Med denne NV-Holders rabatkode kan du købe en navyblå skjorteholder...Læs mere

Med denne NV-Holders rabatkode kan du købe en navyblå skjorteholder til kun 299,- vi garanterer ikke at rabatkoden virker. Oplever du problemer med en af vores mange rabatkoder, bedes du kontakte os. Venlig Hilsen Teamet Bag Cupouniverse.dk Mindre

Vis rabat
Udløber N/A

NV-Holders Rabatkode ➜ Skjorteholder Hvid 299,-

Med denne NV-Holders rabatkode kan du købe en hvid skjorteholder...Læs mere

Med denne NV-Holders rabatkode kan du købe en hvid skjorteholder til kun 299,- vi garanterer ikke at rabatkoden virker. Oplever du problemer med en af vores mange rabatkoder, bedes du kontakte os. Venlig Hilsen Teamet Bag Cupouniverse.dk Mindre

Vis rabat
Udløber N/A

Shop billigt benyt blot vores NV-Holders rabatkode

Med en NV-Holders rabatkode er det slut med skjorten, der kryber op. Spar penge på skjorteholdere, der holder din skjorte fast og udstrakt ved brug af elastikker. Elastikkerne sættes fast på låret, og din skjorte holdes perfekt i bukserne hele dagen. Udnyt rabatkoden og slip for den evige irritation fra en skjorte, der skal rettes alt for mange gange i løbet af en dag.

Hvad end du skal på arbejde eller til fest, så er skjorteholderen din nye bedste ven. Du ser lige så skarp ud i tøjet, når du går hjem, som du gjorde da du kom. Få fingrene i de originale skjorteholdere, der er kendt verden over. Og så til en tilbudspris. NV-Holders rabatkoden hjælper dig til at se ud som en stilren gentleman hele dagen og aftenen.

Gratis fragt og 31-dages fuld returret

Når du gør brug af den eksklusive NV-Holders rabatkode, så får du samtidig en fantastisk kundebehandling i form af gratis fragt og 31-dages fuld returret. Det gør den faktisk også perfekt anvendelig til farsdagsgaven, fødselsdagsgaven til manden der har alt (næsten), eller “tillykke med jobbet gaven”.

Den innovative S-holder

Udnyt rabatten på den nye S-holder. S-holderen er en videreudvikling af T-holderen. Den innovative teknologi i den nye S-holder gør, at den kan passe til alle højder og størrelser. Den er nemlig fuldt justerbar. Skjorten vil sidde perfekt i bukserne hele dagen, helt uden at krybe. Det eneste, du skal vide, når du lægger ordren er ca. størrelsen på låret. Den findes nemlig i S, M og L.

Skjorteholderen fås i forskellige farver, og du kan selvfølgelig spare penge på dem alle.

Find også en simple guide til, hvordan skjorteholderen tages rigtig på. Der er kun fem enkle skridt, som tager under et minut. Ofte har du måske allerede brugt mere tid på at bøvle med skjorten inden du skal ud af døren – uden skjorteholder. Nu kan du se skarp ud fra morgen til aften, helt uden bøvl.

Rabatkoden til NV-Holders giver dig adgang til det produkt, som mange mænd mangler. Men måske endda uden at vide produktet findes? Netop derfor er det også den perfekte gaveidé.

Adresse og kontaktoplysninger

Majed Holdings Ivs
CVR: 37033944
Edvard thomsens vej 69.1,4 – 2300, København S

E-mail: info@nv-holders.dk (Indenfor 1 hverdag)

Telefon: 26 37 08 99  (mandag-fredag 11-14:30)

Website: NV-Holders.dk