There are no coupons for this store, please come back later.

Rabat på et forunderligt smykkeunivers

Nirbana rabatkoden er din adgang til tidens smykker i ægte og ærlige materialer. Smykkerne er utrolig populære. Ikke mindst pga. salgspriserne set i forhold til den virkelig høje kvalitet. Få gode priser på Dansk designede smykker fra de store og brede kollektioner. Til både mænd og kvinder.

Spar penge på et stort udvalg af smykker

Smykkekollektionen fra Nirbana Soul indeholder både armbånd, halskæder, ure og øreringe. Og kollektionen udvides løbende. Alle smykker bliver kvalitetskontrolleret og testet i de rette omgivelser, og de indeholder hverken nikkel eller blå cadmium m.fl. Med andre ord, får du med en Nirbana rabatkode adgang til smykker i uovertruffen kvalitet.

Halskæder og armbånd

Udnyt den eksklusive Nirbana rabatkode til højkvalitets halskæder og armbånd til både mænd og kvinder. Perfekt til dig selv. Perfekt til gaven. Alle halskæder og armbånd er designet med testede og ægte sten, krystaller, perler og et udvalg af andre eksotiske materialer. Udnyt rabatkoden og spar penge på tidens trends, som f.eks. rå herrearmbånd eller lange halskæder. Du finder et bredt udvalg af smykker designet med ægte Swarovski krystaller, gummikugler, vulkanske lavasten, sorte onyx sten, koraler og meget mere. Forkæl dig selv eller udnyt rabatkoden til at købe en gave til ham eller hende du holder af.

Øreringe

Spar penge på perle- og krystaløreringe i smukke designs. Du kan være sikker på en virkelig lækker kvalitet, både i udførelse og materiale. Alle øreringe fra Nirbana Soul er fri for materialer som bly, nikkel og cadmium. Og den perfekte kvalitet gør, at de holder til at blive brugt. Udnyt rabatkoden til øreringe til både hverdag og fest. Skal du bruge den eksklusive rabatkode til en gave, er du også sikret, at øreringe sættet leveres i små, flotte gaveæsker – perfekte til gaven til ham eller hende du holder af.

Oplev tilbud på et vidunderligt univers af designerøreringe. Her finder du klare, glimtende krystaløreringe. Øreringe med “dobbeltperler”, som er blandt de nyeste trends. Eller Cz krystaller i både hvid og rosenguld designs. Vælg mellem både guld, sølv og rødguld. Den eksklusive rabatkode er din adgang til dit nye yndlingsunivers.

Ure

Udnyt din Nirbana rabatkode til et virkelig lækkert ur fra Nirbana Soul. Nirbana Soul laver ure i højeste kvalitet – til gode priser. Urene er produceret med det stabile Miyota urværk, som er et af de mest præcise og stabile urværker på markedet. Alle ure er produceret i rustfrit stål og med brudsikkert, ridsefrit mineralglas. Nirbana Soul urene fås i flere designs og prisklasser til både hverdag og fest. Udnyt rabatkoden og få fingrene i dit nye yndlingsur. Alle ure leveres i en flot og lækker opbevaringsæske. Her kan du virkelig spare penge på et kvalitetsprodukt i topklasse.

Dansk kvalitet, lækkert design og et stort udvalg til de bedste priser

Hos Nirbana Soul får du adgang til et utal af smykker til gode priser. Og med Nirbana rabatkoden bliver det jo kun endnu bedre priser. Oplev et udvalg, der kan hjælpe dig til din unikke stil, både til hverdag og fest. De perfekte øreringe til festen på jobbet. Et lækkert ur til gallamiddagen. Halskæden til din cool sommerstil. Armbåndet til din udkårne. Spar penge på det hele med rabatkoden. Kan du overhovedet nøjes med det halve?

Nirbana Soul har selvfølgelig også fantastiske kundeanmeldelser. Du vil opleve hurtig levering og virkelig god service. Der findes guides til at vælge den rette størrelse. Du kan sammenligne produkter, inden du går til kassen. Nirbana Soul bliver din foretrukne smykkehandler, når du har besøgt siden bare én gang. Og med de gode priser kombineret med en rabatkode, så kommer du lynhurtigt igen. Hvem ønsker sig ikke et stort udvalg af smykker, uden det koster for meget? Så er du altid klar til en impulsiv middag eller fest. Udnyt din eksklusive rabatkode i dag, og se de gode priser.

Adresse

Nirbana Soul ApS
Håndværkerbyen 16
2670 Greve
CVR: 37793663

Telefon: 7172 5455

E-mail: ms@nirbanasoul.dk

Website: Nirbana.dk